Adókedvezményes pénzügyi megoldások - Nyugdíjbiztosítás - Babaváró - Hitel - CSOK ügyintézés - heim.ilona@bmpartner.hu

Hitelűgyintézés.

HITELŰGYINTÉZÉS.

JELZÁLOG HITELEK

Ingatlancélú jelzáloghitel (Használt lakás vásárlás, Új lakás vásárlás, Építés, Bővítés, Felújítás, Korszerűsítés)  

·      Fogyasztóbarát hitel

·      Államilag támogatott lakás célú hitelek

·      Megtakarítással kombinált hitelek

·      Piaci kamatozású hitelek

Szabad felhasználású jelzáloghitel

FOGYASZTÁSI HITELEK

A fogyasztási hitel összefoglaló néven általában fedezet (például ingatlan) nélküli, csak az ügyfél jövedelme alapján nyújtott, szabad felhasználású hitelt értünk.

·      Személyi kölcsön

·      Folyószámla hitel

·      Hitelkártya

FOLYÓSZÁMLAHITEL

Akár havi nettó jövedelménél nagyobb összeget is felhasználhat egyszerre, a hitelkeretből visszafizetett összeget ismételten igénybe veheti.

HITELKIVÁLTÁS:

Lakáshitel kiváltás, Egyéb jelzáloghitel kiváltás, Adósságrendezés.

Adósvédelmi program

Személyre szabott megoldást biztosítunk azon ügyfeleink számára, akik gondban vannak fizetési kötelezettségük teljesítésével és havi törlesztési terheik mérséklése érdekében a hozánk fordulnak.

Az Ön számára ingyenesen, vállaljuk a teljes körű hitelügyintézését, egyénre szabottan, támogatva Önt céljai elérésében.

1. szakasz   Tájékozódás   Dokumentumok összegyűjtése   Igénylőcsomag kitöltése

2. szakasz   Igénylés indítása   Ingatlan értékének megállapítása   Bírálat

3. szakasz   Tájékoztatás a bírálat eredményről   Szerződéskötés   Folyósítás

Miről adunk Önnek tájékoztatás a hitelügyintézés során?

Pénzügyi tervet készítünk, felmérjük a konkrét igényeit és minimum 3 banki ajánlatot készítünk Önnek. Tájékoztatást adunk a hitel főbb jellemzőiről, így például annak különböző költségeiről, a teljes hiteldíj mutatóról, a törlesztő részletek összegéről, a fizetés elmulasztásának következményeiről, elállási jogról, előtörlesztéshez való jogról, stb. Mindez azt a célt szolgálja, hogy a különböző hitelajánlatokat összehasonlítva megalapozott döntést hozhasson a hitelfelvétellel kapcsolatban.

Hasznos tanácsok hitelfelvétel előtt

1. Hitelfelvétel előtt mindenképpen fontolja meg, hogy mekkora havi törlesztő részlet fizetésére képes!

A bevételek és kiadások számbavétele során tudja eldönteni, milyen mértékű törlesztő részlet fizetésére lesz képes. Vegye figyelembe az esetlegesen nem várt jövőbeni eseményeket is (betegség, gyermek vállalás, stb.).

2.  Összehasonlítjuk Önnek az összes hitel kínálatot.

Amennyiben hitelfelvételről dönt (legyen az személyi kölcsön, áruhitel vagy lakáshitel), vannak olyan kérdések, amelyeket a hitelfelvétel előtt mindenképpen javasolt tisztázni, hogy a lehető legjobb terméket tudja választani.

A bankok első pillantásra közel azonos feltételekkel kínálják hiteleiket, azonban mégis akadnak olyan apró eltérések, melyek akár több ezer forintos különbséget jelenthetnek a havi törlesztő részletekben.

Összehasonlítjuk Önnek a különböző pénzintézetek ajánlatait, hogy az igényeinek legmegfelelőbb és legolcsóbb termékre essen a választása!

Mi alapján érdemes a hitelkínálatot összehasonlítani?

Több szempontot együttesen érdemes figyelembe venni, például a teljes visszafizetendő összeget, a díjakat, egyéb költségeket, kockázatokat.

Jelzáloghiteleknél fontos szempont, hogy a hitelkamat fix, vagy változó. A futamidő végéig rögzített, vagyis fix hitelkamatok esetében kissé magasabb a kamat és így a törlesztő részletek, azonban a törlesztési időszak alatt nem érheti Önt a kamatváltozásból eredő meglepetés.

A változó kamatozású, más néven referencia kamathoz igazodó hitelek esetében a hitel kamata a referenciakamattal változik a kamatperiódus végén, a referenciakamat periódusok lejáratához igazodva. (Kamatperiódusnak nevezzük azt az időszakot, amely alatt nem változik a hitelkamat.)

A változó kamatozású, de hosszabb, 5 és 10 éves kamatperiódusú hitelek esetében az átárazódás előre és jobban kiszámítható, azaz kevésbé kockázatosak, mint a rövidebb kamatperiódussal rendelkezők. Igaz ugyan, hogy a kamatperiódus hosszának növekedésével emelkedik a hitelkamat mértéke, de a hosszabb távú kiszámíthatóság Ön mellett szól.

A változó kamatozású, de rövid, jellemzően 3, 6 vagy 12 hónapos referenciakamathoz igazodó hitelek kezdetben olcsóbbnak tűnhetnek, mint a hosszabb kamatperiódusú és fix hitelek, azonban nagyobb a kamatváltozásból eredő kockázat.

Különösen igaz ez a jelenlegi alacsony hozamkörnyezetben, amikor indokolt lehet minél hosszabb időre rögzített kamatú hitelt választani, hiszen a kamatok hosszú távon várhatóan ennél csak magasabbak lehetnek. A látszólag olcsóbb, de gyakran változó kamatozású hitel összességében drágább lehet.

Megmutatjuk a THM-et is, amely megmutatja, hogy a hitel összegén felül mekkora összeg visszafizetésére kell számítani a hitel felvétele után!

Megmutatjuk, hogy a termék KAMATOZÁSÁNAK és egyéb kapcsolódó KÖLTSÉGEK KÖRÉNEK, MÉRTÉKÉNEK és annak, hogy a hitelnyújtó a futamidő alatt EGYOLDALÚAN módosíthatja-e a kamat, a díj, vagy a költség mértékét!

3. Fontos, hogy Akciós-e az ajánlott hiteltermék.

Fontos, hogy a hitelfelvétel előtt gondosan olvassa el, hogy

·      a kedvezmény mely termékre, kondícióra vonatkozik,

·      melyek a kedvezmény igénybevételének feltételei?

·      milyen időszakban benyújtott hitelkérelemre vonatkozik a kedvezmény?

·      milyen hűséget vállal az akciós termékért?

4. Tájékoztatjuk a szerződéstől való elállás és a szerződés felmondás feltételeiről.

A fogyasztó a hitelszerződéstől a szerződéskötés napjától számított tizennégy napon belül indoklás nélkül elállhat, ha a hitel folyósítására még nem kerül sor. A fogyasztó a szerződéskötés napjától számított tizennégy napon belül díjmentesen felmondhatja a hitelszerződést, ha a hitelt már folyósították.

5. Informáljuk, hogy van e lehetőség a hitelösszeg - futamidő vége előtti - elő/végtörlesztésre.

Ön minden esetben élhet a hitel részleges vagy teljes előtörlesztésével. A teljes összegű kiegyenlítést hívjuk végtörlesztésnek.

6. Döntése előtt ügyeljen a következőkre.

Tanulmányozza át az adott hitelkonstrukció Általános Szerződési Feltételeit / Üzletszabályzatát, és kérdezze meg, az Ön számára nem érthető fogalmakról!

Minden esetben olvassa el a szerződéses dokumentumokat, mielőtt aláírná azokat!

Hasonlítsa össze a különböző bankok által kínált konstrukciók jellemzőit (kamat, THM, egyéb költségek, előtörlesztés lehetősége, stb.)!

Alaposan tanulmányozza az ajánlatokat.

Kérdezzen rá a különböző futamidejű lehetőségekre, kérjen konkrét példát, hogy lássa a futamidő függvényében a havi törlesztő részletét!

Ne bízzon a kirívóan csábító ajánlatokban! Mindig alaposan ismerje meg a konstrukciót, mielőtt döntését meghozza!

Hasonlítsa össze az egyes ajánlatokat a saját igényei szerint.

A jelzáloghitelre és ingatlanlízingre vonatkozó szerződés tervezetét az ajánlat megtételekor, de legalább 3 nappal a szerződés tervezett megkötése előtt a hitelintézetnek külön kérés nélkül át kell adnia Önnek. Kifejezetten rögzítésre került, hogy e 3 nap alatt semmiképp sem írhatja alá a szerződést: ez az Ön számára így kötelező gondolkodási időt jelent, amely során mérlegelheti a hitelfelvétel következményeit. Ezt egészíti ki az a szabály, amely szerint a pénzügyi intézmény a szerződéstervezet átadását követő 15 napig nem változtathatja meg a szerződéses feltételeket, vagyis eddig ajánlati kötöttsége áll fenn. A kötelező gondolkodási idő és az ajánlat nyilvánvalóan kedvez Önnek, hiszen ezekkel elegendő felkészülési időt kap, mielőtt meghozna egy igen jelentős pénzügyi döntést.

A hitelfelvétellel kapcsolatos felelős döntésének meghozatalához segítséget nyújthatnak Önnek a Magyar Nemzeti Bank fogyasztóvédelmi honlapján található információk, tájékoztatók, az összehasonlítást illetve a választást segítő alkalmazások (pl.: háztartási költségvetés-számító program, hitelkalkulátor, termék-összehasonlító táblázatok), azon belül is az MNB Pénzügyi Navigátor füzetek, navigátor filmek és az alkalmazások. Az MNB tájékoztatója a túlzott eladósodás kockázatairól.

7. Önnek nincs más teendője, mint

- az általunk kért dokumentumokat összekészíteni,

- mi elkészítjük Önnek, az igényeinek legmegfelelőbb és legkedvezőbb minimum 3 ajánlatot,

- Ön dönt, az Ön számára legjobb termék mellett,

- a választott hitelintézetbe beadjuk a hitelkérelmét és minden ügyintézést magunkra vállalunk,

- az Ön által elfogadott hitelszerződés aláírása a Bankban előre egyeztetet időpontban.

További kérdése van?

Mit kell tenni a gyors hitel ügyintézéshez?

Díjmentesen adunk szakértői segítséget Önnek hitele felvételéhez és átvállalunk minden ügyintézést.

Kérjen visszahívást, az előzetesen telefonon egyeztetett időpontban készséggel válaszolunk felmerülő kérdéseire, segítünk megtalálni az Önnek és családjának legmegfelelőbb konstrukciót. 
 

A tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű. Kérjük, a további részletekről tájékozódjon elérhetőségeinken.

 
ITT KÉRHETI ÖN IS DÍJMENTES SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉGEM

ÉS AZ EGYÉNRE SZABOTTAN KALKULÁLHAT!

https://bmpartner.hu/partnerek/heim-ilona/


Forduljon hozzám bizalommal, díjmentesen nyújtok szakértői segítséget a HITEL, a CSOK és a BABAVÁRÓ TÁMOGATÁS gördülékeny banki ügyintézéshez!

Heim Ilona
Telefon:
 +36 20/243-3007
E-mail: 
ilona.heim@bmpartner.hu